Değil Hakkında Gerçekler bilinen Hollanda aile birlesim vizesi

Wiki Article

Hollanda aile birleşimi ile ilgili Hollanda’daki yetkililer ile kişinin mülakat gerçekleştirmesi gerekmektedir. Hassaten özellikle evliliğin olmadığı durumlarda ise bağlantı ile ilgili ayrıntılı bilgiler mezun tarafları aktarılması gerekmektedir. Kişinin ilişkisi ve evliliğini ispat edecek özge unsurlar ise fotoğrafğraflar ve benzeri bu mülakat sırasında gösterilmesi gerekmektedir.

Aile birleşimi vizesi ile Hollanda’da katına gidilecek kişinin esenlaması gereken kriterler horda listelenmiştir.

Hollanda Aile birleşimi vizesi bâtınin lüzumlu evraklar ve termin bilgisi bağırsakin Ara sınav Merkezi’ne ulaşabilir elan detaylı vukuf alabilirsiniz.

Hollanda’da bulunan aile üyesi ile omuz omuza Hollanda’da eğleşmek isteyen kişilerin Hollanda aile birleşimi vizesi matlup olan kişiler ara sınav mebdevurusu ciğerin temelı şartları namına getirmelidir. Hollanda aile birleşimi vizesi matlup olan kişilerin namına getirmesi gereken şartlardan birisi zaruri olan ara sınav evraklarının hazırlanmasıdır.

Bu makaslamakda Hollanda aile birleşimi vizesi algı olan kişiler midein “Hollanda aile inikat vizesi kaç günde çıkar” sorusunun cevabı verilmiştir.

Merhaba efendim, Türkiye Cumhuriyeti’nde canlı vatandaşların Hollanda’da yaşayan eşinin canipına gidebilmek ve uzun mevkut kalabilmek karınin aile birleşimi vizesi kabul etmek zorundadır.

Aile birleşimi vizesi cebinırken unutulmaması gereken bir özge nokta ise inç izi verilmesidir. Bu daha çok ölçünlü bir prosedür haline gelmiştir.

Lisan bilgisi belgesi bulunmalıdır. Ehliyetli derecede dil bilmek mühimdir. Fakat bunun kesinlikle bir belge ile demıtlanması gerekiyor. Gerek icazet gerekse sertifika bu anlamda onaylama edilir.

Aynı zamanda lisan seviyesi şartı aranmaması da referans yaparken kolaylık katkısızlar. Evvelden yürek seviyesiyle ilişkin lazım evraklar ve belgeler bulunurken son meydana getirilen yeniliklerle birlikte kıstak yeterlilik belgesine de ihtiyaç duyulmaz. En önemli nöbetçi ise referans yaparken Hollanda’da canlı koca ile evlilik, akrabalık yahut rastgele bir aile bağının bulunduğu soyıtlar nitelikte belgelerin bulunması gerekir. Hollanda aile birleşimi vizesi ücreti 120 Euro olarak bilinse de vize harç ücretleri ve vize ücretleri Hollanda konsolosluğu tarafından belirlendiği kucakin safi olarak bilgiyi yalnız konsolosluktan öğrenebilirsiniz.

Aile birleşimi Hollanda’da bulunan ve canlı icap habip gerekse eşin taliına gidebilmek bâtınin tamamlanması müstelzim bir müddetç olarak kontramıza çıkıyor.

şayet 18 evetşını daha doldurmamış olan eşhas söz konusu ise behemehâl mader ve babalarından düzenınması şart olan bir muvafakatname istenir. Fakat bu şekilde vizenin alınması olası olur.

Başvuru esnasında müracaat sahipleri bizzat konsoloslukta anık bulunmaları gerekmektedir. Aynı zamanda referans yapacak olan kişilerin hollanda aile birleşim vizesi için gerekli evraklar eşleri Hollanda’da aylık safi gelir sahibi olmalıdır. Karşıt takdirde vize ret olasılığı yüksektir.

Velayet durumuna ilgili vesaik: Hollanda aile birleşimi vizesi referans sahibinin mevla başüstüneğu velayet haklarını gösteren belgelerin ara sınav başvuru emeklemleri dâhilin ibraz edilmesi gerekir.

Türk yurttaşları, 2013 yılında aile birleşimi vizesi sinein, Hollanda’da bulaşan celse izni alması gerekiyordu. Fakat Su tarafından alınan hüküm neticesinde 2021 yılında artık yolcu seksiyon izni kaldırıldı.

Report this wiki page